Στοματικό διάλυμα σκύλων Oral Care 75ml

 

Στοματικό διάλυμα σκύλων Oral Care 75ml

με πλούσιο συνδυασμό φυσικών συστατικών και απαλή γεύση φράουλας, δρα κατά της της μικροβιακής πλάκας και της δυσοσμίας του στόματος

Η στοματική υγιεινή είναι σημαντικό μέρος της ρουτίνας ελέγχου της υγείας των κατοικιδίων μας.

Υπολείμματα τροφής, σάλιο και στοματικά βακτήρια συσσωρεύονται σταδιακά δημιουργώντας πλάκα στα δόντια των σκύλων, με αποτέλεσμα να προκαλείται πέτρα, δυσάρεστη αναπνοή αλλά και φθορά των δοντιών.

To Top Dog Oral Care Solution αποτελεί ένα καινοτόμο στοματικό διάλυμα σκύλων με πλούσιο συνδυασμό φυσικών συστατικών που δρουν κατά της ανάπτυξης βακτηρίων, της μικροβιακής πλάκας και της επιμένουσας δυσοσμίας του στόματος.

Συνδυάζοντας τα οφέλη του Κολλοειδούς Αργύρου (non Nano) που είναι μία εξαιρετική φυσική ουσία κατά των Βακτηρίων, της Γλυκερίνης, της Σορβιτόλης και της Μπεταΐνης, ενυδατικών και υγροσκοπικών παραγόντων που μαζί με το εκχύλισμα Κόκκινης Ιτιάς έχουν αποτρεπτική δράση ενάντια στην ανάπτυξη μικροβίων και του εξειδικευμένου μορίου Υαλουρονικού Οξέως για στοματική χρήση που βελτιώνει την υγρασία στην στοματική κοιλότητα, το Oral Care αποτρέπει την ανάπτυξη πλάκας.

Ταυτόχρονα ο συνδυασμός του συμπλέγματος Χλωροφύλλης-Χαλκού με τον κιτρικό Ψευδάργυρο περιορίζουν την δυσοσμία και βοηθούν ενεργά στην πρόληψη ανάπτυξης της πλάκας.

Οδηγίες Χρήσης

Προετοιμασία

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Για καλύτερο αποτέλεσμα μετά τη χρήση, ελαφρύ βούρτσισμα των δοντιών.

Σκύλοι <15kg

1 ψεκασμός καλύπτοντας όσο μεγαλύτερη επιφάνεια των δοντιών.

Σκύλοι >15kg

2 ψεκασμοί καλύπτοντας όσο μεγαλύτερη επιφάνεια των δοντιών.

Βάρος 0.1 kg
Διαθεσιμότητα

Άμεσα διαθέσιμο