αντιπαρασιτικό σπρέι σκύλωνINFRONT Αντιπαρασιτικό Spray

 

INFRONT Αντιπαρασιτικό Spray

Για την πρόληψη τσιμπημάτων και παρασιτώσεων σε σκύλους και γάτες, καθώς και για τον περιβάλλοντα χώρο τους.

Ευρέως φάσματος Spray που καταπολεμά την φλεβοτόμο σκνίπα, κουνούπια, ψύλλους, κρότωνες, ψείρες, ακάρεα, μύγες και μυρμήγκια.

 

Τι είναι το INFRONT;

Το Infront Solution Spray είναι ένα κτηνιατρικά μελετημένο, βιοκτόνο αντιπαρασιτικό αερόλυμα ευρέος φάσματος για σκύλους και γάτες.

Δρα άμεσα και αποτελεμσατικά ενάντια σε σκνίπες, κουνούπια, ψύλλους, κρότωνες, ψείρες, ακάρεα, μύγες και μυρμήγκια δημιουργώντας ένα εχθρικό και ασφυτικό περιβάλλον προς αυτά.

Περιέχει ισχυρές βιοκτόνες δραστικές ουσίες κατηγορίας (T.P. 19), οι οποίες διαθέτους υψηλή τοξικότητα & απωθητικότητα προς τα έντομα και τα εξωπαράσιτα.

Αποτελείται από βιοενεργά συστατικά με ποικίλες εφαρμογές, όπως η Nimbin, Nimbidin, Salanin, Salannol, Quercetin, Gedunin και η Azadirachtin.

Πρόκειται για ένα συγκρότημα τερπενοειδών με τοξικές επιδράσεις – διαταραχές στα κύτταρα και τους ιστούς των εντόμων και ένα ισχυρό αποτρεπτικό σίτισης, το οποίο επιπλέον εμποδίζει τον κύκλο ζωής τους, εξαλείφοντας νύμφες και προνύμφες.

Όλες οι ενεργές ουσίες του διαλύματος είναι βιοαπορροφήσιμες.

 

Σωστή Χρήση:

  • Ψεκάστε 1 φορά την εβδομάδα όλο το σώμα του ζώου πλην του προσώπου. Για σωστή διαβροχή του δέρματος, ο ψεκασμός πρέπει να γίνεται αντίθετα από τη φορά του τριχώματος, από απόσταση 10 – 20 cm.
  • Για καλύτερη διασπορά και εισχόρηση του προϊόντος στο δέρμα εκτελέστε κυκλικές μαλάξεις στο τρίχωμα, ή βουρτσίστε (ανάλογα τον τύπου του τριχώματος).
  • Σε περιοχές και περιόδους με μεγάλη έξαρση επαναλάβετε τον ψεκασμό ενδιαμέσου της εβδομάδος, ΜΟΝΟ στα σημεία της κοιλιάς, του θώρακα, του λαιμού και των άκρων.
  • Απομακρύνεται την τροφή του ζώου κατά τον ψεκασμό.
  • Αφήστε το να στεγνώσει για περίπου 15 λεπτά.

Συσκευασία 375ml

Βάρος 0.430 kg
Διαθεσιμότητα

Άμεσα διαθέσιμο