μους γάταςROYAL CANIN Babycat Mousse 195gr

 

ROYAL CANIN Babycat Mousse 195gr

Πλήρης τροφή για γάτες

– Ειδική για την μητέρα και τις νεαρές γάτες της

– Κυοφορούσα και θηλάζουσα μητέρα

– Νεαρές γάτες στην πρώτη φάση ανάπτυξης (1-4 μηνών) κατά τον απογαλακτισμό (πολύ μαλακή μους)

Η Ultra Soft Mousse ROYAL CANIN® Mother & Babycat είναι ειδικά προσαρμοσμένη για να καλύπτει τις υψηλές ενεργειακές ανάγκες της γάτας σας στο τέλος της κύησης και κατά τη διάρκεια της γαλουχίας. Είναι επίσης σχεδιασμένη για να έχει μια εύγευστη, απαλή υφή που είναι ιδανική για νεαρές γάτες που θηλάζουν ηλικίας έως 4 μηνών.

Η Ultra Soft Mousse ROYAL CANIN® Mother & Babycat περιέχει ένα αποδεδειγμένο σύμπλεγμα που περιλαμβάνει βιταμίνες C και E για την υποστήριξη της υγιούς ανάπτυξης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αυτή η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (DHA) για την υποστήριξη της ανάπτυξης του εγκεφάλου και την ενίσχυση της υγιούς όρασης σε νεαρές γάτες.

Χάρη σε έναν συνδυασμό ωφέλιμων πρεβιοτικών (MOS) και εξαιρετικά εύπεπτων πρωτεϊνών, ηROYAL CANIN® Mother & Babycat Ultra Soft Mousse βοηθά επίσης στην υποστήριξη μιας υγιούς ισορροπίας της εντερικής μικροχλωρίδας (χλωρίδα του εντέρου) για καλή πέψη.

Το Ultra Soft Mousse ROYAL CANIN® Mother & Babycat δεν είναι μόνο εύκολο για τις νεαρές γάτες κατά τον απογαλακτισμό, αλλά βοηθά στην παροχή της υγρασίας μέσω της τροφής στη θηλάζουσα μητέρα, που χρειάζεται για την παραγωγή γάλακτος.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα των 16 εβδομάδων, θα χρειαστούν μια δίαιτα που θα είναι ειδικά προσαρμοσμένη για να καλύπτει τις διατροφικές τους ανάγκες κατά την επόμενη φάση ανάπτυξης.

Σε αυτό το στάδιο, μπορείτε να τα βοηθήσετε να μεταβούν σε δίαιτες ROYAL CANIN® KITTEN. Αυτή είναι διαθέσιμη ως ξηρή τροφής ή ως υγρή σε κομματάκια σε σάλτσα, ζελέ ή πατέ.

 

Βάρος 0.2 kg
Ηλικία Γάτας

Ανήλικο – Kitten

Διαθεσιμότητα

Άμεσα διαθέσιμο